Премини към основното съдържание

Полезна информация

Как да използвам максимално платформата imotbezbroker.bg?

Платформата дава възможност за директен контакт между продавач/наемодател и купувач/наемател. Ако сте от страната на “Продавача” или “Наемодателя”, то ще трябва да си направите профил в сайта, за да можете да публикувате имота, който продавате или отдавате под наем.

Правейки си профил като “Купувач”, имате възможност да запазвате любими имоти във Вашия профил. Също така да публикувате обява за имот от който се интересувате, като купувач, наемател, или при желание да замяна.

Списък с Вашите имоти/обяви ще се появи в профила Ви и ще имате лесен и бърз достъп до тях, включително и да ги редактирате. Ние ще бъдем информирани за всяка публикувана от Вас обява или имот и ще Ви съдействаме, в случай че срещате трудности.

Само регистрираните потребители в сайта могат да виждат телефона и електронния адрес на публикуваните имоти и обяви. Това се прави с цел филтриране аудиторията на сайта до сериозни потребители.

На кои обяви мога да се доверя?

Целта на този сайт е да има прозрачност за обявите и имотите, които са публикувани. Имотите в сайта задължително трябва да имат приложени снимки и да има данни за връзка с продавача/наемодателя.


Ако видите имота на място, сравнете го със снимките, подадени от продавача/наемодателя. В случай на разминаване можете да ни информирате.

Доверявайте се на обяви, в които информацията е по-богата. В които има описание за имота и са засегнати всички важни за Вас детайли. Свържете се с продавача/наемодателя и поговорете. Ако той спокойно отговаря на Вашите въпроси и е склонен да Ви съдейства, значи срещу Вас стои сериозен човек.

Какви предимства има да се регистрирам като инвеститор?

Инвеститорите могат да публикуват неограничен брой обяви в рамките на определен период. За целта те трябва да закупят месечен или годишен абонамент. Инвеститорите се разглеждат в сайта като юридически лица, публикуващи имоти за наем или продажба.

За да се регистрирате като инвеститор Вие трябва да представлявате юридическо лице, което е вписано в Търговския регистър.

Какви предимства получавам заплащайки за публикуване на обява?

Заплащайки публикуване на обява Вие можете да я направите VIP или Топ. Топ обявите се показват по-горе в резултатите от търсене. VIP обявите се показват освен по-горе в резултатите, така също и на челна страница.

Подсилвайки Вашата обява, Вие давате шанс тя да бъде видяна от повече потребители. След изтичане на периода, за който сте заплатили, можете да направите Вашата обява отново VIP или Tоп, заплащайки отново услугата.

Маркирането на обява като VIP или Tоп се извършва от екипа на “Имот без брокер”, след получено плащане.

Как са защитени моите данни в сайта?

Вашите данни са защитени по няколко начина. Сайтът използва шифрована връзка (https://) при вход в системата. Ние следим за сигурността на последната и реагираме при сигнал за злонамерен достъп или злоупотреба.

Препоръките ни към потребителите са следните:

  • не споделяйте Вашето потребителско име/парола с други лица;
  • проверявайте често Вашия компютър за наличие на вируси;
  • използвайте антивирусна програма.

В случай, че забележите необичайна активност във Вашия профил, или регистрирате злонамерен достъп на Вашия компютър, моля информирайте ни своевременно и сменете паролата за достъп до сайта.

Обезпечавайки сигурност на Вашия профил, защитавате и другите потребители в сайта.

imotbezbroker.bg