Премини към основното съдържание

За Имот без брокер

Имот без брокер е платформа, даваща възможност за пряка връзка между продавачи, купувачи и отдаващи под наем имоти и техни клиенти.

Целта е да се избегне посредничеството на брокери, за които трябва да бъде заплащана комисионна.

В случай, че двете страни се договорят ние можем да съдействаме с получаване на кредит, данъчна оценка и консултация и юридически услуги, чрез наши партньори.

Посланието към нашите потребители е да предоставят актуална и вярна информация за имота, който продават или отдават под наем. Също и за имота който търсите да закупите, заменяте, или търсите съквартиранти. По този начин ще достигнете до правилните за Вас хора.

Администраторите на сайта запазват правото си да изтрият публикувана обява, която не отговаря на нашите изисквания, или за която е подаден сигнал за проблем.

Обявите в сайта са с продължителност от 30 дни, след което се скриват от публикация. Можете да се свържете с нас за да публикуваме отново Ваша обява или да я публикувате отново, за да бъде видима. Обявите се изтриват автоматично след 60 дни.

Можете да направите Ваша обява Топ (показваща се първа в резултатите от търсенето), или VIP - на първа страница и след Топ обявите в резултатите от търсенето. За целта трябва да закупите съответен абонамент.

Инвеститорите в сайта получават право да публикуват имоти и обяви, за които ние ще се погрижим да бъдат VIP и Top за периода, през който са закупили абонамент.

В случай, че срещате трудности с боравене на платформата, молим свържете се с нас за да Ви съдействаме. Нашият екип е на разположение през работните дни от 9-18.00 ч. В случай на технически проблем, ще се постараем да го отстраним в рамките на 24 часа.

Важно е да не споделяте Вашия профил в сайта с трети лица и да съхранявате Вашата парола за достъп на доверени компютри. Не бихме желали на сайта да се качват имоти и обяви които могат да подведат потребителите. В случай, че забележим необичайна активност или неподходящи имоти/обяви ще Ви информираме, имотите/обявите бъдат изтрити и ако това продължи да се случва съответният профил блокиран.

Нашето желание е да предоставим прозрачна, сигурна и надеждна услуга на нашите потребители. За тази цел обновяваме системата на сайта и пазим дневник с потребителските действия. Възможни са промени във външния вид и функционалности на платформата. Също така трябва да сте съгласни с нашите общи условия за да ползвате пълноценно услугите на сайта.

imotbezbroker.bg